miercuri, 28 august 2013

Sunt...


Sunt zile in care mai bine plangi, sunt nopti in care lasa tavanul sa-ti fie carte de rasfoit cu privirea. Sunt ani pe care sa-I arunci, nu-I da cuiva sa-i umple cu non-sens. Sunt oameni pe care sa-i iubesti, tu insuti esti un om: iubeste-te! Sunt inimi care curg, aduna-le-ntr-o sticla si bea incet din ele. Sunt lucruri noi pe care sa le-ncerci, dar nu-ncerca prea mult ca obosesti, mai ia un loc… priveste-n zare, mai vezi o pasare cum sare sau poate zboara…ca gandul tau neobosit, adoarme-l si pe el…din cand in cand!

Sunt locuri in care ai fost si locuri in care nu vei fi niciodata…alege-ti unul din ele si mergi acolo. Si ai facut imposibilul sa devina posibil. Sunt scopuri pe care le-ai indeplinit si scopuri de care nu vei fi in stare vreodata, vise…multumeste-le ca te tin in priza, iti ofera energie, motivatie sa alergi spre ele si sa le ratezi. Sunt esecuri care-ti rad in fata si ratari care-ti danseaza pe la spate…iar tu nu vei rade si vei dansa alaturi de ele, dar incearca! Succesul nu-ti va bate la usa ca vecinul de bloc, nici tu la usa lui ca nu stii unde sta…dar va veti intalni uneori…intamplator, va veti strange mana si va veti saluta, nu fi umil si nu-cerca sa-I faci pe plac, sunteti egali, il meriti!

Sunt momente… ar fi bine sa fie momente in care sa-ti citesti  carticica de fapte bune si dictionarul stufos cu lucruri mai putin bune, ca…poate conteaza!! Numara minciunile pe care le-ai spus, banii pe care i-ai cheltuit pe droguri, persoanele pe care le-ai inselat, inimile pe care le-ai frant si fa o suma! Apreciaza-te pentru devotament, fasiile de ambitie, de generozitate, bunavointa si fa o suma. Pune < sau > intre cele doua rezultate!...si bea putina apa dupa atata calcul!

Sunt dorinte pentru care faci prea putin…sunt temeri intru care faci prea mult….sunt sentimente pentru care nu faci deloc…ajusteaza masurile si pune-ti dorintele pe podium. Un bob de grau de ti-l doresti fa in asa fel si mergi in lan, culege-l!!! Vorbeste cu temerile tale, nu esti nebun…tipa, fii agresiv si ai o sansa!! Arunca foc peste un sentiment si apoi toarna apa, vezi daca se stinge…si fa ceva de nu!

Sunt spatii in care nu mai e loc si pentru tine…nu te-imbranci acolo! Sunt doruri ce te-apasa, regrete ce te misca, pretentii multe, frustrari in asteptare…call 911, e grav!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu