luni, 20 ianuarie 2014

...ca să zâmbim!


...visam că mi se montau zâmbete pe colțul gurii și am plecat fericită din cabinetul stomatologic https://www.facebook.com/CrisSmile.ro

 Puteam participa fără dubiu la Sărbătoarea Zâmbetului, sărbătorită anual în prima vineri din luna octombrie. Ziua a fost inventată de Harvey Ball, artistul și designerul care a desenat și promovat smiley-ul și se adresează, sper eu, celor cu dantura impecabilă. Rog pe cei cu aparat dentar să nu dispere, sunt pe calea cea bună, iar în anii ce vin vor participa așijderea. Între timp, le recomand pentru destindere desenele animate "Zâmbetul lui Sharon" să le amintească de copilărie și să nu se agațe cu aparatul dentar de ghidonul bicicletei, precum Sharon.


 Fie de sunt răsfirați printre goluri sau suiți unul pe altul...cu puțin ajutor, ortodonția va ajuta zâmbetul să fie chiar fericirea de sub nas. 

  1.   A zâmbi fără teamă înseamnă... a nu avea mămăligă-ntre dinți.
  2.   A avea dantura curată înseamnă.... a nu mânca măsline negre.
  3.   A râde cu poftă, înseamnă a nu fi mâncat cu poftă covrigi cu mac sau semințe.
  4. A avea dinții albi înseamnă a nu folosi ruj roșu pe buze. 
Vești bune, guvernul n-a implementat taxa pe zâmbet, deci undă verde pentru toată lumea, cu condiția unei danturi sănătoase. Dacă n-o aveți, vă recomand http://www.cris-smile.ro/.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu