duminică, 19 ianuarie 2014

Metaforele organizării offline!

 Mă ! Prostovane ! tu ăla ghe colo...Spune-ne tu doară: ce iaște un mouse, ființă sau lucru? http://www.dpap.ro/mouse-optic-albastru-verbatim-desktop.html

 Elevul: Ființă dom'le pentru că mișcă !




Profesorul: No ! dar un Pelikan (pix)...prostule ! ființă-i ori lucru ?
Elevul: E lucru, dom'le ! 

http://www.dpap.ro/pix-cu-mecanism-si-radiera-albastru-pelikan-erase.html

Profesorul: Bravo ! (către domnul inspector:) Ș-apoi doară ăsta-i ghintre cei meghiocri...Bine ! 

Lăsând gluma la o parte...
 Câți dintre noi  (în afară de Ponta) transcriem pe coli albe http://www.dpap.ro/hartie-alba-a4-80-g-mp-500-coli-top-xerox-business.html fragmente din lucrări care ne plac?... sau gândurile noastre, sau o emoție, o lene, o zacuscă? 

Câți dintre noi, în afară de mine, avem un scoci acolo pe birou...plin de praf... să-l tragem pe gurile dezlipite ale colegilor cotcodăcei?http://www.dpap.ro/banda-adeziva-48mm-x-66m-maro-syrom-sylene-224-s.html


Câți dintre noi au o ștampilă-a lor, a nimeni alcuiva?..pe care-o pune neîncetat pe orice foaie cu curaj?
 
 Câți dintre noi mai punem pioneze-n scaun sau post-it-uri pe frigider?
http://www.dpap.ro/pioneze-colorate-50-buc-cutie-memoris-precious.html 
http://www.dpap.ro/notes-autoadeziv-76-x-76mm-450-file-set-galben-si-roz-neon-post-it-lollipop.html 



 Câți dintre noi ne punem frustrările în plicuri http://www.dpap.ro/plic-c4-229-x-324mm-siliconic-alb-100-g-mp-cu-fereastra-stanga-250-buc-cutie-gpv.html, le lipim cu scuipat și le trimitem pe adresa " Strada Idiot, nr 1, Comuna Căpățâna Porcului, Brașov"?

 Câți dintre noi organizăm amintirile frumoase în bibliorafturi (http://www.dpap.ro/biblioraft-7-5-albastru-esselte-standard-vivida.html), ordonând alfabetic momentele care au reprezentat în același timp și lecții de viață din care am învățat?
Pentru câți dintre noi frigiderul este parc de magneți (www.dpap.ro/magnet-jardin-francais.html)... din sejururi turistice: Căcăcioasa 2012 ( județul Vâlcea), Spermezeu 2013 (Bistrița Năsăud) , Mierleștii de Sus 2014 (Olt), etc?
Organizarea offline înseamnă mai mult decât un pix și o hârtie aliniate frumos, înseamnă un stil de viață, iar produsele enumerate mai sus, înseamnă mai mult decât produse, înseamnă metafore, înseamnă www.depozituldepapetarie.ro!

Un comentariu: