vineri, 25 ianuarie 2013

Salvăm un profesor, salvăm generații!


      Tragicul...a fost singura emoție cu care am putut relaționa... impulsul care a eliberat solidaritatea închisă în noi, restituindu-ne sentimentele de admirație pentru oamenii care ne-au servit pe tavă superlativul competenței, profesionalismului și performanței.

     Ani de s-ar așterne peste studenția noastră, încă amintire proaspată...și va fi imposibil să nu ne-o amintim, fiecare dintre noi, pe d-na profesoara Adela Rogojinaru oferind un exemplu autentic de pasiune și devotament față de profesia sa de dascăl ce a purtat-o pe cele mai înalte culmi.
     Facultatea de Litere a așteptat-o înapoi, studenții și mediul academic nu s-au putut dispensa de d-na profesoară!

     Ne întrebam cu toții unde este căldura, unde este spiritul ludic al profesorului Adela Rogojinaru și am căutat ani de-a rândul o urmă de indulgență și toleranță...ele erau toate acolo...în omul Adela Rogojinaru, căci puțini știau să pună în sertare separate ceea ce se cheamă profesie și ceea ce se cheamă viață personală. Numai ea știa că drumul către performanță trebuie să te păstreze rece, riguros și plin de ambiție. Așa era ea, așa voia să fim si noi. Și glumele ei...pe cât de rare, pe atât de amuzante. Și aprecierea ei pentru studenți, pe cât de selectivă, pe atât de plină de însemnătate! Și grija ei pentru noi, pe cât de sinceră, pe-atât de importantă!

     Câte cuvinte aș găsi...și tot ar fi puțin... să-mi exprim bucuria că acest episod nefericit se apropie de un monumental happy-end. A fost ca la examenul de PR... ne-am strâns toti...solidari, plini de emotii, teamă...așteptând apoi rezultatul...și o parte din el iată-l venind...doamna profesoara, după 5 luni de tratament cu Zelboraf se simte mai bine. Îi urăm recuperare rapidă, gânduri bune și o așteptăm pe băncile amfiteatrelor ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat...

 
Donații:
Prin Internet Banking, în conturile: CONT LEI: RO19INGB0000999903185855; CONT EURO: RO12INGB0000999903185496; CONT DOLARI: RO96INGB0000999900893814.
Prin ordin de plată, aceleaşi conturi, dar adăugând următoarele informaţii:
Titular de cont: Lucia Astratinei
CNP 2890314460024
COD SWIFT: INGBROBU
Banca ING BANK N.V. Amsterdam – Sucursala Bucureşti, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, 011745, Bucureşti, România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu