miercuri, 13 februarie 2013

Valentine s Day


            Suntem în plin sezon al iubirii, mă bucur câinește (în două labe) de-acest sentiment care dacă nu este deosebit, atunci cum este?? Văd că responsabil pentru kitschul anual desfășurat pe 14 februarie este Sfântul Dwynwen, patronul îndrăgostiților galezi. Sfântul Dwynwen are aceeași rezonanță pentru mine ca și Sfântul Hjsdgfruygndb!
          În timp ce Occidentul ne vinde siropuri îndulcite cu zahăr expirat, noi românii le importăm pe bandă cu zâmbetul pe buze, cu o fericire demnă de filmele cu proști. Savurăm ziua îndrăgostiților ca pe un “turkish delight” și-aș fi făcut bine să scriu expresia pe românește ( ca pe un rahat turcesc).
          Paradisul iubirii ne învăluie mistic cu inimioare de pluș, cu inimioare de ciocolată, cu inimioare de flori, cu inimioare de caramel, cu inimioare reale, cu inimioare..., cu inimioare..., etc. Nu ești ditamai prostul/proasta dacă pâna diseara nu primești măcar o inimioară de ceva??? Răspuns: ba da!!! Au loc, de asemenea numeroase concursuri precum: ”Pune-l cu botu pe labe pe iubitul tău, “Tu cui spui Te iubesc?”, “Be my Valentine today”” Cum să facem ca ziua îndrăgostiților să dureze tot anul?”. Cool, nu??

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu